Friskvård


Friskvård är ett brett begrepp och handlar om allt vi gör för att hålla oss friska. Jag erbjuder framför allt tjänster inom massage, träning samt hälso o kost utbildning. Min kunskap inom ämnet är bred och därför kan jag ge väldigt komplexa och individuella rådgivningar.

För företag erbjuder jag massage, friskvårdsutbildning och personlig träning vilket du kan läsa mer om under respektive sida. I arbetet mot företag ligger fokus på att få eran personal att bli hälsomedvetna och motiverade till att ta hand om sin kropp så att dom orkar jobba och minskar risken för att bli sjuka eller skadade.

För privatperson erbjuder jag massage, personlig träning, träningscoachning och wellnes/vikt-coaching.
Du sätter målet och jag visar vägen – kanske vill du bli starkare, slankare, piggare ja valet är ditt och tillsammans jobbar vi för att du skall komma dit du vill med din hälsa och form.
Personlig träning innebär att vi träffas fysiskt och jag planerar och följer upp din träning medans coachningen är nätbaserad och jag coachar dig till att nå dom mål du vill.

För idrottsföreningar och idrottsklubbar har jag olika utbildningar inom träningslära,  fysträning och idrottsmedicin samt möjligheten att för alla idrottsföreningar att ha en egen fystränare som gör