Träning


Jag har jobbat med fysträning sedan 1991 och coachar idag både motionärer och idrottare till en bättre fysik.

Träningscoachingtjänsten finner du på maxprestation.se/coaching

Jag erbjuder flertalet tjänster till idrottare, lag och föreningar.

Varje förening och idrott behöver en unik lösning och följande är exempel på vad andra föreningar har haft för samarbete.

FÖREDRAG / WORKSHOP

Jag erbjuder specialanpassade föredrag inom kost, fysträning, idrottsskador, formtoppning, styrketräning. Varje föredrag specialanpassas till er förening och kan i vissa fall läggas upp som en workshop med praktiska moment.

INSPIRATIONS- OCH INSTRUKTIONS- TRÄNINGAR

Att inspireras eller lära sig mer inför fysträningen är ett viktigt steg mot en effektiv fysträning. Det är viktigt att varje individ vet varför dom gör respektive träningsmoment och därför är det bra med dessa träningstillfällen både i början av en ny träningsperiod och kontinuerligt under hela året.

FYSTRÄNINGSPLANERING

Individuellt upplagd fysplanering under uppbyggnadsträningen och eller under säsongen. Varje individ i laget får en planering för sin fysträning som är anpassad efter testresultat och vad som krävs för personens position / idrott. Detta medför att man tränar effektivt för varje individ även vid gemensamma träningar. Även under säsong och ordinarie träningar går det att göra små tillägg till träningen som gör att alla tränar de fysiska kvalitéer de behöver med detta upplägg. Ordinarie tränare genomför träningen och uppföljningen och jag genomför instruktionsträningar och planering efter överenskommelse.

FYSTRÄNINGSPLANERING OCH COACHING

Som ovan men med det viktiga tillägget att varje individ har mailkontakt med mig och redovisar sin fysiska träning. Detta tillsammans med återkommande tester bidrar till att träningen individuellt anpassas allt eftersom och ger en ännu effektivare träning. Detta är det perfekta sättet för många idrottsföreningar att ha en speciell fystränare.

POST REHAB KONSULTATION / COACHING

Om en idrottare varit skadad kan det vara svårt att få en bra övergång från rehabträningen till ordinarie träning och bli fullt återställd. Ofta ställer idrotten lite andra krav än vad sjukgymnasten anser vara ”normalt frisk”, med post rehab coaching så konstruerar jag fysträningsprogram för att idrottaren så snabbt som möjligt skall vara tillbaka på tävlingsbanan. Ofta är det lämpligt att börja detta samarbete när det fortfarande återstår några veckor eller ngn månad av rehab tiden.

Ta kontakt med Jonas på

Mail: info(@)induv.se

Tel: 0735-11 22 90

För att hitta eran unika lösning.